Boho poroka na Ptuju | Urška ❤ Nejc

PTUJPoroka Urške in Nejca je bila ena izmed največjih, ki sva jih fotografirala do sedaj – prisotnih je bilo kar 160 svatov. In ko Urško in Nejca spoznaš, ti je takšna številka takoj jasna. Njiju preprosto moraš imeti rad, saj sta eden izmed najbolj zabavnih, sproščenih in nasmejanih parov, ki sva jih kdajkoli spoznala. Vedela sva, da se bomo takoj ujeli in postali prijatelji.

Njun poročni dan je bil natanko tak, kot sta onadva. Sproščen, brez spreminjanja lokacij, vožnje in stresa. Le eno veliko proslavljanje njune ljubezni z najdražjimi. Vse se je dogajalo na eni lokaciji od priprav pa do konca.

Pot naju je popeljala do Grand Hotela Primus na Ptuj, kjer smo začeli s pripravami. Urška si je izbrala čudovito obleko hrvaških oblikovalcev Envy Room, ki je bila enostavna, a hkrati bogata z detajli. Nejc si je izbral zeleno-modro obleko in srajco z rožnatim vzorcem.

Civilni obred je potekal zunaj v parku in med obredom sta si Urška in Nejc izmenjala zaobljubi, ki sta jih napisala sama. V celotnem dnevu je bilo veliko trenutkov nabitih s čustvi, a ta je bil zagotovo najpomembnejši. Po obredu so svatje nazdravili in skupaj smo se prestavili na pogostitev. Čas med pogostitvijo smo izkoristili za naše fotografiranje in sprehodili smo se po bližnjih poljih.

Hvala vama, draga Urška in Nejc, da sva lahko z vama in za vaju ujela trenutke v fotografije.

Obleka: Envy Room
Lokacija: Grand Hotel Primus Ptuj
Prstani: Neža Žehelj
Band: SkorBand