fbpx

»Brezčasno. Naravno. Pristno.«

»Poroka ni fotografiranje. Je zgodba. Zgodba o dveh zaljubljencih. In zgodba o tem, kako se njuna ljubezen združi v eno.«

Vedno naju vprašajo kaj je tisto, kar nama je najbolj všeč pri porokah. To so čustva. Vse male stvari, ki se zgodijo na poroki in jih marsikdo spregleda. Mogoče je to topel objem, stisk roke, solzica v očeh ali iskren smeh iz srca. Toliko zgodb se hkrati dogaja in najino poslanstvo je, da jih ujameva v brezčasne fotografije.

Mali detajli so nasprotje velikih trenutkov, a vendar se skupaj povežejo v zgodbo. Vajino zgodbo.

Vsak od naju ima svoj pristop do poročnega fotografiranja. Nika je romantična duša, Grega pa bolj tehnične narave. Čeprav sta najina pristopa različna, se dopolnjujeta in skupaj tvorita mešanico dokumentarne in portretne fotografije. Všeč so nama naravne barve in želiva, da so najine fotografije brezčasne. Tudi ko jih boste gledali čez desetletja.

Ne marava poziranja in na sam poročni dan ne želiva vplivati na dogajanje. Midva sva zunanja opazovalca in kar se zgodi, se zgodi. Najlepši trenutki so tisti, ki so res pristni!

»Želiva, da vaju najino delo navdihne in da skozi fotografije začutite pristna in neokrnjena čustva, ki jih ujameva. Vajina ljubezen je tudi najina ljubezen. Želiva vaju spoznati.«

Če se je vaju najino delo dotaknilo in mislita, da sva midva prava za dokumentiranje vajinega posebnega dne, naju kontaktirajta. Z veseljem vama posredujeva najino ponudbo ter odgovoriva na vsa možna vprašanja. Na nekaj vprašanj sva odgovorila tudi tukaj. Upava, da se naše poti prekrižajo in na njih pustimo svoje odtise.

Zgodbe