Poletna poroka na slovenski obali | Dania ❤ Boris

PORTOROŽ

Prestavljanje porok smo v zadnjih letih od začetka pandemije že dobro spoznali in po parkratnem prestavljanju je 2021 le uspelo izpeljati tole čudovito poroko na slovenski obali v Grand hotelu Bernardin Portorož. Sicer v malo manjšem številu kot prvotno načrtovano, ampak nama so intimne poroke še lepše. Mednarodne poroke so bile v zadnjih letih res otežene in veliko parov je namesto destinacijskih izbralo poroke doma. Dania in Boris sta vztrajala pri svoji izbiri in poleti se je v Grand hotelu Bernardin zgodil tale poročni dan.

Poroke na obali so nama še posebno pri srcu, saj so za naju vedno kot en mini dopust. Le kdo si ne bi želel imeti “pisarne” s takšnim razgledom? :)

Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med Portorožem in Piranom. Lokacija je res čudovita, sončni zahod smo lahko opazovali iz razkošne poročne dvorane, saj oči res vsepovsod razvaja pogled na morje. Tudi civilni obred na terasi Internacional tik ob morju in stari cerkvi je nekaj posebnega.

Kljub temu, da je bila turistična sezona v polnem razmahu, nam je uspelo najti intimne kotičke za fotografiranje. No, pa tudi kakšen turist nam je popestril naš sprehod (najde kdo gospo, ki je s tako vnemo mahala, da smo jo enostavno mogli vključiti v eno fotografijo?), tako da tudi smeha ni manjkalo.

Res sva vesela, da se poroke vračajo na stare tire in se spet vse več tujih parov odloča za slovenske destinacije, ponovno pa se odpira tudi tujina. Držimo pesti, da bo šlo od tu naprej samo še bolje.

Več porok na obali, prosim! Hvala, Dania in Boris!

Poročna organizatorka: Da Petra Weddings
Frizura: Irina Kysselef
Make-up: Saša Godejša
Lokacija: Grand hotel Bernardin Portorož