Poroka v gradu Tamarit na obali Španije | Sandra ❤ Greg

CASTELL DE TAMARITTaragona je čudovito srednjeveško mesto ob Mediteranskem morju v Španiji. Polno je skritih kamnitih ulic in arheoloških najdišč. Najpomembnejše najdišče je amfiteater tik ob vetrovni peščeni plaži. Taragona je popolna destinacija za tiste, ki bi radi raziskovali kulturo in zgodovino Katalonije, a obenem vseeno poležavali ob morju.

Nekaj minut od Taragone se na klifu razprostira grad Tamarit, ki nudi razgled na neskončne bele plaže ob mestu Altafulla. Grad prvič omenjajo v 11. stoletju in skozi zgodovino je bil rezidenca nadškofa Taragone in markizov Tamarita. V 20. stoletju ga je kupil in prenovil ameriški zbiratelj in grad je postal luksuzna lokacija za druženja.

Sandra in Greg sta nekaj let nazaj potovala po Španiji in po naključju naletela na grad Tamarit. Rekla sta si, da če se bosta kdaj poročila, bo to zagotovo tu. Prevrtimo nekaj let naprej in midva sva že sedela na letalu za Barcelono, da v fotografije ujameva njuno zgodbo. Pred poroko sva si vzela par dni »dopusta« in raziskovala Taragono – polno barv in okusov.

Sandra in Greg sta v Taragono priletela iz Kalifornije in s seboj pripeljala njunega psa Marshmellow-a. Priprave so se začele v grajskih sobanah in Sandra ter Greg sta vsak dobila svoj stolp gradu. Obred je potekal na spektakularni terasi, ki nudi dovolj zasebnosti, a še vedno ne zakrije razgleda na sanjsko obalo. Poročil ju je njun najboljši prijatelj, ki je bil zraven, ko sta se nekaj let nazaj spoznala na festivalu Ultra v Splitu. Intimno, sproščeno in nasmejano.

Čudovita izkušnja in res sva hvaležna, da sva lahko bila del te zgodbe. Včasih težko verjameva, da delava točno to, kar sva si vedno želela. Hvala!