Poletna poroka na Treh Lučkah | Barbara ❤ Uroš

TRI LUČKEPoroka Barbare in Uroša je bila zagotovo ena najbolj zabavnih pretekle sezone. Čeprav nam je pandemija odnesla skoraj polovico porok in smo pri večini do zadnjega trepetali kaj bo z ukrepi in ali bomo naslednjo poroko sploh lahko izpeljali, nam je tale poroka uspela brez omejitev.

Med vinorodnimi posavskimi griči je res najlepše (mogoče sva malo pristranska, ker je tu najin dom) in vesela sva, da na Treh lučkah fotografirava pare iz celotne Slovenije in tudi tujine. Če pa nas cel dan greje poletno sonce, je pa še toliko bolj prijetno.

Barbara in Uroš sta se poročila po več kot 20 letih skupne poti in prav čutila sva kako zelo so vsi njuni najdražji čakali to poroko. Ozračje je bilo nabito s pozitivno energijo in prav vsi so se potrudili, da je bil njun dan popoln.

Naš dan je potekal sproščeno, z dopoldanskim urejanjem na lokaciji. Svatje so nas pričakali pri cerkvi na Vidmu v Krškem in za tem smo se skupaj odpravili na Tri lučke. Vmesni čas smo izkoristili in se z Barbaro in Urošem zapeljali do bližnjega ribnika, kjer smo opravili en del našega fotografiranja. Barbara je namreč izbrala dve čudoviti in popolnoma različni poročni obleki ter na civilnem obredu presenetila vse svate.

Uvertura v večerni žur se je začela že takoj po obredih na terasi pri bazenu z najlepšim razgledom, vmes pa nas je božalo zlato zahajajoče sonce.

Najlepši in najbolj čustven del dneva je bil zagotovo ples z očetom. Verjetno ni bilo nikogar v dvorani, ki ne bi potočil vsaj ene solzice. Nato pa je sledil res hud žur, ki se je za naju zaključil ob iskricah in torti.

Draga Barbara in Uroš, res sta dolgo čakala na ta dan in hvala vama, da sva prav midva lahko bila z vama in vajinimi najdražjimi!