Romantična poroka v Vili Bled | Donna ❤ John

Vila Bled – BledDonno in Johna sva spoznala pred skoraj dvema letoma na Bledu. Spomniva se, da je bilo tako mrzlo, da je celotno jezero zamrznilo in so se ljudje na njem drsali. Že naše prve srečanje ob kavi in torticah je bilo zelo sproščeno in takoj smo postali prijatelji. Prihajata iz Manchestra.

Čez nekaj mesecev smo se ponovno srečali v Ljubljani, kjer smo imeli predporočno fotografiranje.  Donna in John sta se namreč odločila, da so bosta poroko organizirala sama in zato sta večkrat obiskala Slovenijo.

Poročila sta se avgusta na enega od najbolj vročih dni v letu. Nora modrina jezera je kar klicala po osvežitvi in če ne bi imela na sebi fotoaparatov, bi verjetno kar skočila v vodo. Dan se je začel v Vili Bled s sproščenimi pripravami. Donna je imela tri male družice, ki so bile tako prikupne in zabavne! Zaradi njih je bil dan še bolj vesel.

Intimni obred je potekal v gozdu poleg Vile Bled. Skrit pred pogledi radovednih turistov, a vendar z najlepšim razgledom na otok in jezero. Po obredu smo se vsi skupaj s pletnami odpeljali na otok, kjer sta mladoporočenca pozvonila zvon želja.

Nato smo se odpravili nazaj v Vilo Bled na večerjo in koktejle. Namesto torte sta si Donna in John izbrala kremšnite.

Hvaležna, da sva lahko bila njuna poročna fotografa na Bledu!

Lokacija: Vila Bled
Rože: Sanjski šopek