Poroka na Blejskem gradu | Kelly ❤ Joseph

Blejski gradSlovenija je čudovita dežela in veseli naju, da to prepoznava tudi tujina. V zadnjih letih število tujih porok v Sloveniji strmo narašča in seveda je najbolj popularna destinacija Blejsko jezero.

Blejsko jezero je kot iz pravljice! Idilična pokrajina z gorami v ozadju, jezero z otočkom in cerkvijo na sredini ter mogočen grad na skalovju nad njim – popolno ozadje za poroko. Fotografiranje na Bledu je izziv, saj ga oblegajo horde turistov, a vendar naju vedno znova preseneti s svojo lepoto.

Kelly in Joseph sta strastna ljubitelja potovanj in ko sta naletela na Slovenijo, sta vedela, da bo to njuna poročna destinacija. S seboj sta pripeljala svoji družini in najdražje, posebni gostje pa so bili njuni trije kužki.

Naš dan se je začel s pripravami v Vili Istri in ogromno detajli, ki sta jih pripravila – od manšetnih gumbov, skodelic, pa vse do oblačil za pse in daril za svate. S pletnami smo se nato odpeljali na otok, kjer je Kelly pričakal njen oče in jo popeljal do oltarja. Sledil je čudovit cerkveni obred, ki se je zaključil z zvonom želja. Goste je zunaj pričakala naša slavna potica v vseh možnih okusih in oblikah, pika na i pa je bil sladoled, saj je bil to eden izmed najbolj vročih dni poletja.

Medtem, ko so svatje uživali v prigrizkih in senci, smo mi izkoristili čas in se podali na sprehod po otoku. Nato smo se odpeljali nazaj do obale, kjer se je v veslanju poizkusil tudi Joseph.

Pri Vili Bled nas je počakala kočija in nas odpeljala na grad. Kelly in Joseph sta si zaželela poroko na prostem in na grajski terasi so pripravili čudovit ambient.

Toliko pustolovščin in potovanj sta že doživela, najpomembnejše pa se šele začenja. Veliko užitkov ob ogledu!

Lokacija: Blejski grad
Organizacija: Primavera Bled
Cvetje: Sanjski šopek
Torta in sladki kotiček: Emazing creations
Band: Kranjci
Video: Studio Boutique